• eDelivery Barcelona ha seleccionat a 5 finalistes per a optar al Premi eDelivery Barcelona a la Millor Startup en una convocatòria que ha comptat amb la participació de més de 65 candidatures internacionals.

• Aquestes 5 startups també participaran en el  eDelivery Accelerator, el programa d’acceleració de 22 setmanes de durada amb el qual compta la Fira Internacional del Lliurament, Logística i Última Milla en el eCommerce.

Barcelona, 21 de maig de 2019. –Organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona la tercera edició de eDelivery Barcelona Expo & Congress tornarà a donar resposta a l’estratègia de lliurament del eCommerce de les empreses amb la finalitat de posar en contacte a proveïdors, marques, retailers i pure players. eDelivery Barcelona se celebrarà del 26 al 28 de juny de 2019 coincidint amb el SIL 2019, la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa.

Un dels grans atractius de la tercera edició de eDelivery Barcelona és que comptarà amb una zona d’exposició dedicada a Startups que aquest any incrementa un 25% la seva oferta respecte a l’any passat. Es tracta del Startup innovation Hub, un espai que presentarà l’oferta de 20 empreses disruptivas amb solucions que impacten en la logística i Supply Chain del eCommerce. Startup Innovation Hub, que compta amb la col·laboració de La Salle Technova, permetrà a aquest tipus d’empreses presentar les seves solucions creatives i innovadores davant de corporacions de tot el món, inversors i corporate ventures. També podran mostrar els seus projectes innovadors en un Pitch de 5 minuts davant de clients, proveïdors, inversors, potencials partners i, en general, una audiència internacional especialitzada.

En la present edició s’ha llançat una “call a 700 startups internacionals a la qual han respost més de 65 startups, de les quals s’han seleccionat a 5 d’elles per a participar gratuïtament en eDelivery Barcelona. Cal recordar que totes aquelles startups del sector que vulguin participar en el Startup *Innovation Hub encara poden fer-ho per només 500 €. Al mateix temps, aquestes 5 startups també són les empreses finalistes que optaran a aconseguir el Premi a la Millor Startup de eDelivery Barcelona i que es lliurarà durant l’acte de clausura de la Fira el divendres 28 de juny al matí. Les startups seleccionades han estat les següents: Original Repack, Stockagile, Majordom, Paymark Fast i Truck Pàrquing Europe.

Des d’embalatge reutilitzable fins a taquilles 3.0

Entre les Startups finalistes trobem propostes molt disruptivas i enginyoses. Original Repack ofereix un servei d’embalatge reutilitzable i sostenible. Stockagile presenta una solució basada en el núvol que optimitza, facilita i agilita la gestió de la cadena de subministrament de les empreses de retail. Majordom, per part seva, donarà a conèixer la seva innovadora taquilla 3.0 que permet rebre qualsevol cosa que necessitis on vulguis, en la teva oficina, edifici, apartament… Per part seva, Paymark Fast presentarà les seves solucions RFID per a accelerar la transició cap al IoT mitjançant etiquetes intel·ligents passives adherides en productes i mercaderies. Finalment, Truck Pàrquing Europe mostrarà la seva aplicació que ofereix als conductors de camions i a la seva càrrega un lloc segur per a descansar ja que els permet trobar i reservar aparcaments segurs.

“Construint eCommerce *Delivery”, títol del eDelivery Barcelona Congress

Del 26 al 28 de juny eDelivery Barcelona també acollirà un Congrés de primer nivell que comptarà, entre els seus més de 50 speakers, amb les veus més autoritzades del sector que ens acostaran casos de les empreses més reeixides en la implantació del seu negoci digital com és el cas de Chiquelle, Caprabo, Accenture, Condis, Kraving Kitchens, SKFK, Repack, PHP, Tendam, Zouyouti, Fruugo o Sóc Menjar Perfecte.

Blanca Sorigué, Directora General de eDelivery Barcelona explica que “eDelivery Barcelona Congress realitzarà un èmfasi especial en el futur dels lliuraments en el eCommerce com a factor determinant en la satisfacció de l’experiència de compra del consumidor i amb una sensibilitat molt especial per tots els aspectes que afecta a la sostenibilitat”. Sorigué afegeix que “el programa de eDelivery Barcelona Congress serà impressionant i comptarà amb sessions sobre innovació i últimes tendències en lliuraments, última milla i operacions, comerç transfronterer, RetailTech, Fulfillment, intel·ligència artificial i big data, vehicles autònoms, microhubs, smart cities, sostenibilitat, optimització…”.